Hävikkiviikkoa vietetään valtakunnallisesti viikolla 35

Hävikkiviikkoa vietetään 29.8.-4.9.2016

Tiesitkö, että Suomessa heitetään syömäkelpoista ruokaa vuosittain roskiin 20-30 kg henkeä kohti?

Tänä vuonna jo neljättä kertaa vietettävän Hävikkiviikon tavoitteena on lisätä ruuan arvostusta ja saada ihmiset kiinnittämään huomiota ruokahävikin vähentämiseen kaikissa ruokaketjun vaiheissa. Viikon järjestäjänä toimii Kuluttajaliitto. Viikkoon liittyen järjestetään esimerkiksi kaikille avoin hävikkikilpailu ja hävikkilupaus-haaste.

Tule mukaan vähentämään ruokahävikkiä!

Lisätietoa, kilpailuja ja materiaalia löytyy verkosta sivuilta

https://havikkiviikko.wordpress.com/ ja https://www.facebook.com/havikkiviikko