Lumikorven jätteidenkäsittelyalueen aukiolot muuttuvat

Valkeakoskella sijaitseva Lumikorven jätteidenkäsittelyalue on avoinna 1.5.2013 alkaen seuraavasti:
– maanantai ja torstai klo 11 – 18, tiistai, keskiviikko ja perjantai klo 9 – 16. Toukokuussa ja lokakuussa alue palvelee myös lauantaisin klo 9 – 14.

Syy aukioloaikojen muutokseen on niiden mukauttaminen asiakasvirtoihin, jotka vilkastuvat keskipäivästä lähtien.

Lumikorven jätteidenkäsittelyalueella vastaanotetaan pienasiakkaiden yhdyskunta- ja rakennusjätettä, sähkö- ja elektroniikkaromua, vaarallisia jätteitä sekä hyötyjätteitä. Vuoden 2012 alussa Lumikorvessa alettiin vastaanottamaan myös yrityksiltä tulevaa rakennusjätettä.

Lumikorven jätteidenkäsittelyalue on yksi Kiertokapula Oy:n neljästä jätteidenkäsittelyalueesta. Aluetta on vähitellen uudistettu vuodesta 2010 lähtien. Jätteiden vastaanottoa varten on rakennettu asfaltoitu ja viemäröity kenttäalue ja pienasiakkaiden ajorampit on siirretty keskelle aluetta asioinnin helpottamiseksi. Yritysten kuorma-autojen uudet kippauspaikat mahdollistavat myös suurten rakennusjäte- sekä puu- ja metallikuormien vastaanoton. Vuonna 2012 alueen toimintaa kehitettiin mm. rakentamalla alueelle uusi tasausallas viemäriputkistoineen. Alueen ympäristölupa uudistettiin kesäkuussa 2011.

Alueella sijaitsee myös Valkeakosken kaupungin maakuormien vastaanottopaikka. Uudet aukio-oloajat eivät vaikuta maakuormien toimituksiin.