Muutostöitä Lumikorven jätteidenkäsittelyalueella Valkeakoskella

Lumikorven jätteidenkäsittelyalueen ajoneuvovaaka uusitaan. Siihen liittyvät työt aloitetaan 27.8.2018 ja niiden arvioidaan kestävän noin 14.10.2018 saakka. Muutostöiden ajan liikenne ohjataan alueella poikkeuksellista reittiä.

Muutostöistä huolimatta huolehdimme asiakkaidemme asioinnista alueellamme parhaalla mahdollisella tavalla. Asioinnin helpottamiseksi olemme mukauttaneet jätteiden vastaanottohinnaston kuormamaksuperusteiseksi henkilö- ja pakettiautojen sekä ammattiliikenteen osalta, siihen liittyvä hinnasto löytyy nettisivuiltamme tai se on saatavilla Lumikorven vaakatoimistosta.

Lumikorven jätteidenkäsittelyalue on avoinna muutostöiden ajan normaalisti eli ma-to klo 10-18 ja pe 9-15. Ajoneuvovaa’an uudistamisen myötä voimme palvella asiakkaitamme jatkossa entistä sujuvammin.

Muutostöiden aikana Valkeakosken maapankki palvelee myös asiakkaitaan. Muutostöiden aikainen maapankin hinnasto on saatavilla Lumikorven vaakatoimistosta.

Myös Kiertokapulan muut jätteidenkäsittelyalueet Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Järvenpäässä ovat palveluksessanne.

Lisätiedot tarvittaessa: vastaanotto- ja käsittely-yksikön päällikkö, Matti Niittymäki (040-706 7918), tai vaakaesimies, Sampsa Vuoristo (050-331 0313).