Hyvinkään Kapulan uusi vaakarakennus on valmistunut

Hyvinkäällä sijaitsevan Kapulan jätteidenkäsittelyalueen vaaka-alueen uudistustyöt on saatu päätökseen ja toiminnot alueella ovat palanneet ennalleen. Uuden vaakarakennuksen myötä asioinnista saadaan sujuvampaa, ja myös työntekijöiden ergonomia on parantunut.

Päätyluukku, jonne maksu on aikaisemmin suoritettu, on poistunut käytöstä. Maksupiste sijaitsee nyt uuden vaakarakennuksen sivussa. Tässä vielä lyhyt kertaus alueella asioinnista:

Alueelle saavuttaessa ajetaan aina vaa’an kautta sisään. Valon vaihtuessa vihreäksi voidaan jatkaa suoraan alueelle. Mikäli kaivataan lisäohjeita, neuvoa kannattaa kysyä joko heti vaakaoperaattorilta tai alueella työskenteleviltä valvojilta. Myös poistuttaessa ajetaan vaa’an kautta, tällöin ilmoitetaan kuorman sisältö ja suoritetaan maksu sivuluukusta.

Normaali hinnastomme astuu jälleen voimaan, kun vaa’at nyt ovat käytössä ja kuormat voidaan punnita vanhaan tapaan. Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja toivotamme teidät tervetulleiksi asioimaan Kapulaan!

 

Uusi vaakatoimisto - huomaa uusi maksuluukku sivussa

Uusi vaakatoimisto – huomaa uusi maksupiste sivussa