Järvenpään kaupungin jätehuolto Kiertokapulan osaaviin käsiin

Kiertokapula alkaa hoitaa Järvenpään kaupungin jätehuoltoa 1.2.2017. Usean vuoden kokemuksemme ja vankka osaamisemme järjestetyn jätehuollon hoitamisesta, johon kuuluu koko jätehuollon prosessin hoitaminen aina jätteenkuljetuksen kilpailuttamisesta sopimuksiin, asiakaspalveluun ja laskutukseen, takaavat toimivan jätehuollon. Kun kaupungin jätehuolto on keskitetty yhdelle toimijalle, pystytään jätekuljetukset suunnittelemaan logistisesti järkeviksi, jolloin esimerkiksi ympäristövaikutukset jäävät pienemmiksi.

Yksi toimija takaa myös sen, että jokaisella kuntalaisella on samat palvelut, edut ja hinnat. Tärkeä osa jätehuoltoa on myös asiakaspalvelu. Asiakkaiden käytössä on ammattitaitoinen asiakaspalvelumme, josta asiakkaiden on helppo saada kuntakohtaista tietoa esimerkiksi jätemääräyksistä.

Asiakaspalvelun tavoittaa usean kanavan kautta

Järvenpään asuinkiinteistöille ja vapaa-ajankiinteistöille on viikolla 3 lähetetty postitse tietoa jäteastioiden tyhjennysrytmistä.

– Suuren asiakasrekisterin perustamisvaiheessa on jonkin verran haasteita. Jotkin tiedot eivät välttämättä ole siirtyneet meille oikein, joten uusien asiakkaiden kannattaa tarkistaa astioiden tyhjennysväli ja tarvittaessa korjata tiedot asiakaspalveluumme. Meidät tavoittaa numerosta 075 753 0010, sähköpostitse asiakaspalvelu@kiertokapula.fi tai nettisivuilla olevan Asiakasnetin kautta, palvelukoordinaattori Krista Palonen kertoo.

Suurien asiakasrekistereiden laskutusosoitteissa voi olla joitain puutteita. Erityisesti niillä asiakkailla, joilla astian tyhjennysosoite on eri kuin laskutusosoite. Tällaisia ovat esimerkiksi kesäasukkaat ja taloyhtiöt. Asiakaspalvelusta suositellaankin asiakkaita ottamaan käyttöönsä e-lasku. Sähköinen laskusopimus on näppärä tehdä omassa verkkopankissa.

Uuden urakan alkuvaiheessa voivat asiakaspalvelun puhelinlinjat ruuhkautua jonkin verran. Asioita voi hoitaa myös sähköpostitse (asiakaspalvelu(at)kiertokapula.fi) tai Asiakasnetin kautta.

Tervetuloa asiakkaaksemme!