Tietoa isännöitsijöille

Jätehuollon sujuminen kiinteistöllä on tärkeää. Tästä syystä isännöitsijän on hyvä olla selvillä jätehuollon käytännöistä ja mahdollisista muutoksista.

Sivuiltamme löydät tietoa mm. jäteastiatyhjennyksistä, toimivasta jätetilasta, jäteastioista, taksoista ja jätehuoltomääräyksistä.

Asioi verkossa, puhelimitse tai sähköpostilla

Kiertokapula vastaa Hattulan, Hämeenlinnan, Hausjärven, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Lopen, Riihimäen, Tuusulan ja Valkeakosken jätehuollon asiakaspalvelusta. Voit hoitaa kiinteistön jäteasiat kätevästi ympäri vuorokauden sähköisessä palvelussamme Asiakasnetissä. Kirjautumalla palveluun löydät kätevästi kaikki isännöimiesi kohteiden jätehuoltotiedot.Asiointi onnistuu myös puhelimitse asiakaspalvelun numerossa 075 753 0010 (pvm/mpm) arkisin klo 8-15 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu[at]kiertokapula.fi.

Materiaalit ja neuvonta

Kiertokapulalta voi tilata maksullisia jäteastiatarroja ja jätekatostauluja sekä maksuttomia oppaita. Lajitteluohjeet ja jätekatostaulut ovat saatavilla myös englanninkielisinä. Tilaaminen hoituu kätevästi Asiakasnetin kautta ilman kirjautumista tai sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]kiertokapula.fi. Materiaalejamme voi myös tulostaa nettisivuiltamme.

Pakkausjätteiden tuottajavastuu astui voimaan 1.1.2016, jolloin lajitteluohjeet pakkausjätteiden osalta muuttuivat hieman. Jäteastiatarrat tilataan ensisijaisesti siltä taholta, joka vastaa kyseisten astioiden tyhjentämisestä.

Kun kaipaat tietoa asioinnista jätteidenkäsittelyalueilla, lajitteluneuvonnasta, jätteen määrän vähentämisestä tai neuvontatilaisuuksista ryhmille, ota yhteyttä neuvontaan: puh. 075 753 0011 (pvm/mpm) arkisin klo 8-15 tai sähköpostitse: neuvonta[at]kiertokapula.fi

Uutiskirje isännöitsijöille

Uutiskirjeessä saat ajankohtaisista tietoa jätehuollosta. Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi laittamalla viesti: neuvonta[at]kiertokapula.fi
Katso tästä aiemmat uutiskirjeet.

Vuokralava- ja noutopalvelu

Kiertokapulalta voit tilata pakettihinnalla vuokralavoja erilaisille jätejakeille. Lisäksi noudamme tilauksesta sellaisia jätteitä, joita asiakas ei itse saa kuljetettua vastaanottoon tai joita ei voi laittaa jäteastiaan.
Lisätiedot ja tilaukset asiakaspalvelustamme.