Tietoa Keravan jätehuollon muutoksista

Muutoksia Keravan jäteastioiden tyhjennyksiin

Keravan asuinkiinteistöjen ja muiden kunnan vastuulle kuuluvien kiinteistöjen seka-, kuiva- ja biojäteastioiden tyhjentäjä ja ajoreitit muuttuvat 1.1.2019 alkaen. Astiatyhjennykset kilpailutettiin vuoden 2019 alusta. Kilpailutuksen voitti Jätehuolto Laine Oy. Urakoitsijan vaihtuminen vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyspäiviin, koska urakoitsija tekee aina uudet ajoreitit.

Asiakaspalvelu siirtyy Kiertokapulalle

Kaikki jäteastioihin, jäteastioiden tyhjennyksiin, tyhjennysten keskeytyksiin, lisätyhjennyksiin liittyvät asiat sekä yhteystietojen muutokset hoitaa vuoden alusta alkaen Kiertokapulan asiakaspalvelu. Myös ennen vuodenvaihdetta tehtävät vuotta 2019 koskevat asiat hoidetaan Kiertokapulan asiakaspalvelun kanssa. Loppuvuoden 2018 tyhjennyksiin liittyvät asiat hoidetaan edelleen suoraa Jätehuolto Eskolinin kanssa.

Jäteastioiden tyhjennyspäivät muuttuvat

Muuttuneista tyhjennyspäivistä lähetetään osoitteellinen asiakaskirje viikolla 47. Kirjeestä tulee tarkistaa, että tuleva tyhjennyspäivä sekä asiakastiedot ovat oikein. Kiertokapulalla ei valitettavasti ole tiedossa asiakkaiden aiempia tyhjennyspäiviä. Tyhjennyspäivän muutoksesta johtuen ensimmäinen tyhjennysväli voi olla lyhyempi tai pidempi kuin aikaisemmin. Mikäli tyhjennysväli jää tarpeettoman lyhyeksi, Kiertokapulan asiakaspalveluun voi ilmoittaa hyvissä ajoin tyhjennyksen poisjättämisestä. Mikäli tyhjennysvälistä on tulossa liian pitkä, lisätyhjennyksen voi tilata asiakaspalvelusta.

Taksat näkyvillä marraskuun lopussa

Kuljetusalan ja jätteidenkäsittelyn indeksit nostavat jäteastioiden tyhjennyshintoja. Taksat ovat vielä luonnosvaiheessa. Viranomainen käsittelee ja mahdollisesti hyväksyy taksat marraskuun lopulla. Taksa on hyväksymisen jälkeen kokonaisuudessaan luettavissa viranomaisen sivuilla osoitteessa http://www.kolmenkierto.fi/.

Kiertokapulan asiakaspalvelun yhteystiedot:

puh. 075 753 0010 (arkisin klo 8–15)
sähköposti: asiakaspalvelu@kiertokapula.fi
sähköinen asiointi