Jäteselviytyjät 2018 on startannut

Jäteselviytyjät-kilpailu käynnistyy pian, joten kutsumme taas kaikki toimialueemme 4.-luokkalaiset mukaan kilpailuun. Tule mukaan juhlimaan Jäteselviytyjien 10-vuotista juhlataivalta!

Kilpailun tavoitteena on lisätä koululaisten ympäristötietoisuutta ja kiinnostusta jätteiden lajitteluun. Kaksivaiheisen joukkuekilpailun ensimmäinen vaihe on kouluilla järjestettävä tietokilpailu, joka tänä vuonna järjestetään ensimmäisen kerran sähköisenä. Tietokilpailun perusteella jokaisen kunnan paras joukkue pääsee kisailemaan toiminnalliseen loppukilpailuun, jonka voittajajoukkueen jäsenet palkitaan upeilla JOPO-polkupyörillä. Muitakin mahtavia palkintoja on jaossa koko kisan ajan.

Kenen luokalta löytyvät Jäteselviytyjät?

Kilpailukutsut lähtevät kouluille viikolla 2 ja ilmoittautua voi 9.1.2018 alkaen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.2.2018. Ilmoittautumiset ja lisätietoja puhelinnumerosta 075 753 0011. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille postitetaan tieto-/tehtäväpaketti, jonka avulla voi valmistautua alkukilpailuun. Tutustu kilpailuun ja sen materiaaleihin.

Tulkaa mukaan kisaamaan huikeista palkinnoista!