Valitse sivu

Kierrätyskoutsin kestävyystreeni

Puhelinvaihde 8.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00


Kiinteistön jätehuolto 8.00 - 18.00

Customer service 8.00 - 18.00

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta 8.00 - 15.00

Sorting advice 8.00 - 15.00

neuvonta@kiertokapula.fi

Perusmaksuasiat 8.00 - 20.00

perusmaksu@kiertokapula.fi

Kierrätyskoutsin kestävyystreenissä tarkoituksena on liikkua erilaisiin liikuntapaikkoihin ja tehdä samalla tehtäviä, jotka opastavat vastuullisten ympäristötekojen maailmaan. Seppo-alustalle luotu peli hyödyntää GPS-paikannusta ja tehtävät pääsee tekemään liikkumalla niiden sijaintiin.

Ohjeet peliin

Peli suositellaan pelattavaksi 2-3 henkilön joukkueissa. Pelin tehtävät voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä. Isolla porukalla pelatessa kannattaa sopia aloitustehtävät. Pidemmän matkan saa palaamalla jokaisen tehtävän jälkeen sovitulle kohtaamispaikalle Tehtäviä voi suorittaa myös useamman päivän aikana ja kulkemalla reitin osissa.

Treenin aikana on tärkeää noudattaa erityistä varovaisuutta alueilla, joissa on muuta liikennettä. Pidättehän siis huomion liikenteessä! 

Pelissä joihinkin tehtäviin on mahdollista vastata kuvalla, videolla tai ääniraidalla. Tehtävien vastaukset näkyvät vain pelin ohjaajille, eikä niitä julkaista.

Tämän treenin jälkeen kipeinä ovat ennen kaikkea kierrätyslihakset. Niiden vahvistaminen on tärkeää, jotta voimme arjessamme ottaa ympäristön paremmin huomioon.

Pelin aloittaminen

  • Salli laitteen sijainnin jako pelaamisen ajaksi
  • Mene osoitteeseen kiertokapula.seppo.io
  • Sivuston kielen voit vaihtaa oikeasta yläkulmasta
  • Kirjaudu peliin ”pelaajana”
  • Syötä haluamasi pelin koodi
  • Keksi itsellesi nimimerkki, jolla haluat peliä pelata. Ota talteen pelaajatunnuksesi (esim. kuvakaappauksella), jotta voit palata samaan peliin myöhemmin uudelleen.
  • Aloita pelaaminen. Vastattavissa on yksi tehtävä, jonka tunnistat vaaleanpunaisesta tehtäväkonista. Muut tehtävät saat auki liikkumalla niiden sijaintiin.

Pelit on luotu jokaisen Kiertokapulan toimialueen kuntaan. Alla näet kaikki pelit ja niiden pelaamiseen tarvittavat koodit.

Hattula
Hausjärvi (Oitti)
Hyvinkää
Hämeenlinna (kantakaupunki): 51B47E
Janakkala (Turenki)
Järvenpää
Kerava

Loppi
Mäntsälä
Nurmijärvi (Kirkonkylä)
Riihimäki: DED11C
Tuusula
Valkeakoski

Treenipäiväkirja

Jakakaa tunnelmia Kestävyystreenistä Instagramissa! Postaukseen voitte kirjata esimerkiksi parhaat kierrätyskikkanne. Merkitkää mukaan @kiertokapula_oy, niin jaamme tunnelmia myös omalla tilillämme. Käytä myös #kierrätyskoutsintreenit ja #kierrätyslihaksetkuntoon.