Asiakaslehtemme Tietokapula

Kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä, ilmestyvä asiakaslehtemme Tietokapula jaetaan julkisena tiedotteena toimialueemme jokaiseen talouteen. Lehti toteuttaa jätehuollon lakisääteistä neuvontaa ja tiedotusta.

Tutustu Tietokapulan uusimpaan numeroon 1/2020.

HUOM! Asiakkaillemme jaetussa lehdessä sivuilla 7  ja 10 vaarallisen jätteen ja metalliromun keräyksistä on virhellistä tietoa. Nettilehdestä tiedot on poistettu.
Viikkokeräykset on siis toistaiseksi peruttu koronaepidemia vuoksi. Kevään kuntakeräykset on siirretty syksyyn viikolle 38. Tiedotamme tarkemmista ajankohdista myöhemmin.

Asiakaslehtemme tehtävänä on informoida jätehuollon ajankohtaisista asioista ja muutoksista sekä taustoittaa ja avata lukijoille nykyaikaisen jätteidenkäsittelyn vaiheita.

Tietokapula alkoi ilmestyä vuonna 2003, joten se täytti vuonna 2018 viisitoista vuotta. Nykyisellään lehden painosmäärä on noin 218 000 kpl ja sen päätoimittaja on Kiertokapulan viestintäpäällikkö Piia Kokko.

Mikäli et jostain syystä ole saanut uusinta numeroa, voit tilata irtonumeron yhteydenottolomakkeella. Lomakkeella voit myös lähettää terveisiä lehden toimitukseen.