Kiertokapula työpaikkana

Työskentelemme hyvän ja terveellisen ympäristön parhaaksi. Tällä hetkellä meillä on noin 90 osaajaa niin asiakaspalvelutehtävissä kuin erilaisissa teknisen ja kaupallisen alan asiantuntija- ja hallintotehtävissä.

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on tärkein voimavaramme. Alamme edelläkävijyys velvoittaa meitä jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja luomaan siten myös henkilöstöllemme mahdollisuuksia kehittyä tehtävissään.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Meillä on nyt haussa Hämeenlinnaan MAANRAKENNUSINSINÖÖRI tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Tulet työskentelemään yhdyskuntateknisten rakennushankkeiden ja -projektien parissa. Tällaisia ovat esimerkiksi uusien jätteiden varastointi- ja käsittelykenttien, jätevesijärjestelmien sekä tasausaltaiden rakentaminen.

Lue lisää maanrakennusinsinöörin tehtävästä.

Jos haluaisit liittyä joukkoomme, mutta avoimissa työpaikoissa ei juuri nyt ole sinulle sopivaa työtä, kerro osaamisestasi meille täyttämällä avoin työhakemus. Vaikka meillä ei juuri tällä hetkellä olisikaan avoimia työpaikkoja, otamme sinuun yhteyttä, jos sinulle sopiva tehtävä avautuu haettavaksi.