Kiertokapulan toimitusjohtajaksi Mikko Koivulehto

Kiertokapula Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu hallintotieteiden maisteri Mikko Koivulehto. Hän siirtyy tehtäväänsä Kangasalan Kiinteistöpalvelu Oy:n ja Herttua Kiinteistöpalvelu Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Aikaisemmin hän on toiminut toimitusjohtajana Teknologiakeskus Innopark Oy:ssä sekä aluekehitys- ja ohjelmajohtajana mm. Kehittämiskeskus Oy Hämeessä ja Teknologiakeskus Innopark Oy:ssä. Koivulehto aloittaa tehtävässään touko-kesäkuussa 2019.

  • Koivulehto kertoo ryhtyvänsä erittäin innostuneena uuteen tehtäväänsä. ”Kiertokapula toimii mielenkiintoisella ja tulevaisuuteen suuntautuvalla ympäristötoimialalla ja se on hyvässä kunnossa niin taloudellisesti kuin toiminnallisesti. On hienoa tulla kehittämään yhtiötä edelleen”, toteaa Koivulehto.

Mikko Koivulehto seuraa tehtävässään Kiertokapulan toimitusjohtaja Kari Mäkistä, joka jää eläkkeelle alkukesällä 2019. Kiertokapulan toimitusjohtajan tehtävää haki kaikkiaan 97 henkilöä.

  • Hakijoiden joukossa oli monia hyviä ehdokkaita. Hakijoiden määrä kuvastaa Kiertokapulan kiinnostavuutta ja vetovoimaisuutta merkittävänä kiertotalouden toimijana, toteaa Kiertokapulan hallituksen puheenjohtaja Jorma Hassinen. Hän kertoo olevansa täysin vakuuttunut siitä, että Kiertokapula saa Koivulehdosta toimitusjohtajan, jolla on hyvät edellytykset jatkaa toimitusjohtaja Kari Mäkisen tekemää hyvää työtä yhtiön menestymiseksi tulevaisuudessakin.

 

Lisätiedot: Kiertokapula Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jorma Hassinen, puh. 0400 617 615.