Valitse sivu

Jätehuoltoon liittyminen

Puhelinvaihde 8.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00


Kiinteistön jätehuolto 8.00 - 18.00

Customer service 8.00 - 18.00

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta 8.00 - 15.00

Sorting advice 8.00 - 15.00

neuvonta@kiertokapula.fi

Perusmaksuasiat 8.00 - 20.00

perusmaksu@kiertokapula.fi

Kiertokapulan hoitaman jätehuollon osalta helpoiten jätehuoltoon liittyminen onnistuu Asiakasnetissä tai ottamalla yhteyttä Kiertokapulan jätehuollon asiakaspalveluun.

Kiertokapula hoitaa seuraavien, asumisessa syntyvien jätejakeiden kiinteistökohtaisen jätehuollon:

Hattula, Hausjärvi, Hyvinkää, Hämeenlinna, Janakkala 1.1.2022 alkaen, Järvenpää, Kerava, Loppi, Mäntsälä, Riihimäki, Tuusula ja Valkeakoski – bio-, kuiva-, pakkausmuovi- ja sekajäte
Mäntsälä – myös pienmetalli ja pakkauslasi
Valkeakoski – myös pienmetalli, pakkauslasi, ja kartonkipakkaukset

Taloyhtiöt, omakotikiinteistöt ja vapaa-ajan asunnot voivat liittyä jätehuoltoon joko kiinteistökohtaisella astialla tai kimppa-astialla. Aluekeräyspisteen käyttäjiksi voivat ilmoittautua sellaiset kiinteistöt, joilla ei ole mahdollisuutta järjestää kiinteistökohtaista astiaa.

Yritykset ja yhteisöt voivat kilpailuttaa vapaasti jätehuoltonsa. Mikäli jätehuoltokustannukset jäävät vuodessa alle 2000 euron, voi jäteastioiden tyhjennystä pyytää suoraan meiltä TSV palveluna. Yritysten ja yhteisöjen kanssa solmitaan TSV sopimus maksimissaan kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Tyhjennysten maksut määräytyvät vuosittain jätelautakunnan vahvistaman taksan mukaisesti. Jos tarvitsemasi palvelun vuosikustannukset ovat yli 2000€, tulee palvelun tarpeesta ilmoittaa Materiaalitorissa. Katso lisätietoa Materiaalitorin käytöstä ja yritysten jätehuollosta.