Valitse sivu

Tietoa nurmijärveläisille

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00

(pvm/mpm)

(Local network charge)
facebookinstagram linkedinYoutube

Nurmijärven kunta on siirtänyt kuiva-, seka-, bio- ja muovijätepakkausten kilpailutuksen ja kuljetuksen Kiertokapulan vastuulle 1.3.2023 alkaen. Tältä sivulta löydät tietoja muutokseen liittyen.

1.3.2023 alkaen asuinkiinteistöt sopivat jätehuollosta Kiertokapulan asiakaspalvelun kanssa. Kiertokapula hoitaa myös laskutuksen. Jätehuollon siirtyessä kunnan järjestämäksi aiemmat jätteenkuljetussopimukset päättyvät, eikä niitä tarvitse erikseen irtisanoa.

Muutoksesta on tiedotettu asiakaskirjeellä loka-, marras- ja joulukuussa. Nurmijärvellä on lisäksi tammi- ja helmikuussa järjestetty kolme (3) neuvontatilaisuutta sekä yksi (1) Teams-neuvontatilaisuus, joissa asukkaat ovat voineet kysyä jätehuollosta.

Huomioithan, että muutosvaiheessa tyhjennysväli voi olla reilustikin pidempi johtuen uusista reitityksistä. Jos jäteastia täyttyy liian pitkän tyhjennysvälin takia, voi astian viereen jättää yhden lisäsäkin veloituksetta.

Muutoksia osaan nykyisten vuokra-astioiden omistussuhteista 1.3.2023 alkaen

Kiertokapula on sopinut L&T:n, Remeon ja Urbaserin kanssa nykyisten asukkailla vuokralla olevien jäteastioiden lunastamisesta Kiertokapulalle. Tarkoituksena on vähentää jäteastiakuljetuksia ja erillistä astiavuokralaskutusta, kun tyhjennykset laskutetaan 1.3.2023 alkaen Kiertokapulan toimesta. Jatkossa Kiertokapula perii taksan mukaisen vuokran lunastamistaan astioista.

Kiinteistön haltija voi kuitenkin halutessaan vuokrata astian toiseltakin toimijalta. Muiden kuin Kiertokapulalta vuokrattavien astioiden vuokra määräytyy vuokraajan ja vuokranantajan välisen sopimuksen mukaisesti.Isännöitsijöille ja taloyhtiöiden edustajille olemme lähettäneet tiedotteen ja kiinteistöjen tietojen tarkistuspyynnön lokakuun 2022 lopulla. Lue lisää täältä.


Ympäristöhaittojen ja roskaantumisen ehkäisy kuuluu ympäristöviranomaiselle

Mikäli sinulla on havaintoja tai huomautettavaa roskaantumisesta ja muusta jätteen asiattomasta käsittelystä, ota yhteyttä oman kuntasi ympäristönsuojeluviranomaiseen. Löydät yhteystiedot täältä.

Kansikuva: Nurmijärven kunta