Lumikorven jätteidenkäsittelyalueen aukioloajat muuttuvat 1.1.2018 alkaen

Valkeakoskella sijaitseva Lumikorven jätteidenkäsittelyalue on avoinna 1.1.2018 alkaen seuraavasti: ma–to kello 10–18 ja pe kello 9–15. Arkipyhien aattoina alue suljetaan klo 17. Touko- ja lokakuussa alue palvelee myös lauantaisin kello 9–14.
Aukioloaikojen muutoksella halutaan yhtenäistää Kiertokapulan jätteidenkäsittelyalueiden aukioloaikoja sekä mukauttaa niitä asiakaskäynteihin, jotka vilkastuvat keskipäivästä lähtien.

Lumikorven jätteidenkäsittelyalueella vastaanotetaan pienasiakkaiden yhdyskunta- ja rakennusjätettä, sähkö- ja elektroniikkalaiteromua, vaarallisia jätteitä sekä hyötyjätteitä. Lisäksi Lumikorvessa vastaanotetaan yrityksiltä tulevaa rakennusjätettä.

Lumikorven jätteidenkäsittelyalue on yksi Kiertokapulan neljästä jätteidenkäsittelyalueesta. Muut jätteidenkäsittelyalueet sijaitsevat Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Järvenpäässä. Lumikorven alueella sijaitsee myös Valkeakosken kaupungin maakuormien vastaanottopaikka. Uudet aukio-oloajat eivät vaikuta maakuormien toimituksiin.