Valitse sivu

Kaikille asukkaille

Puhelinvaihde

Telephone exchange


Kiinteistön jätehuolto

Customer service

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

Sorting advice

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Kierrätystietoa ja jätehuollon asioita

Kiinnostaako jätehuolto ja se mitä jätteille tapahtuu niiden roskiin päätymisen jälkeen? Kaipaatko lajitteluvinkkejä? Miten jätteenkäsittelyalueella toimitaan? Kiertokapulan henkilökuntaa on tavattavissa alueemme kuntien tapahtumissa, tule kysymään kasvotusten mikä pohdituttaa!

 Tapahtumakalenteri

 

Kompostointikoulutus

Järjestämme kompostointikoulutuksen torstaina 28.10. klo 18–19.30 Teamsissa. Koulutuksessa käymme läpi kompostoijan syystyöt ja kerromme vinkit kompostorin talvihoitoon. Lisäksi kerromme biojätteen keräyksen mahdollisuudesta vaihtoehtona kompostoinnille. Koulutus sopii jo pidempään kompostointia harrastaneille, kompostoinnin aloittamista suunnitteleville ja erityisesti kompostoinnin kevään tai kesän aikana aloittaneille.

Koulutukseen on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumisen yhteydessä toivomme myös ennakkokysymyksiä sekä toiveita koulutukselle. Kutsut lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin lähempänä koulutusta.

Ilmoittaudu mukaan 22.10. mennessä tästä.

Biojätteen kotikompostointiai

Seppo-pelit

Kaikille avoimia jäteneuvontapelejä pääset pelaamaan Seppo-alustalla. Parhaiten pelien pelaaminen onnistuu tablet-tietokoneella tai älypuhelimella. Palautetta peleistä voit antaa sähköpostilla osoitteeseen neuvonta[at]kiertokapula.fi tai palautelomakkeellamme. Pelivalikoimamme laajenee jatkossa, kerromme siitä nettisivujemme ajankohtaisissa ja sosiaalisessa mediassa!

Ohjeet pelin aloittamiseen

  1. Mene osoitteeseen kiertokapula.seppo.io
  2. Sivuston kielen voit vaihtaa oikeasta yläkulmasta
  3. Kirjaudu peliin ”pelaajana”
  4. Syötä haluamasi pelin koodi
  5. Keksi itsellesi nimimerkki, jolla haluat peliä pelata ja aloita pelaaminen. Ottamalla talteen pelaajatunnuksesi voit palata samaan peliin uudelleen myöhemmin.

Ohjeet pelin pelaamiseen

Pelilaudalla on vaaleanpunaisia tehtäväikoneita, joista painamalla saat avattua tehtävät. Suoritettuasi tehtävän, näet tehtävästä saamasi pisteet ja palautteen. Suoritetun tehtävän tehtäväikoni muuttuu vihreäksi. Keräämäsi pisteet ja suoritettujen tehtävien määrän näet ruudun yläreunasta. Hauskoja pelihetkiä!

 

Tervetuloa jätteidenkäsittelyalueelle!

Tutustu pelin avulla jätteidenkäsittelyalueidemme toimintaan. Klikkaa vieressä olevaa kuvaa, niin pääset  tutustumaan Hämeenlinnan Karanojan jätteidenkäsittelyalueeseen.

Koodi: 8FBE7C

 Uutiskirje asukkaille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.