Valitse sivu

Kaikille asukkaille

Puhelinvaihde 8.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00


Kiinteistön jätehuolto 8.00 - 18.00

Customer service 8.00 - 18.00

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta 8.00 - 15.00

Sorting advice 8.00 - 15.00

neuvonta@kiertokapula.fi

Perusmaksuasiat 8.00 - 20.00

perusmaksu@kiertokapula.fi

Kierrätystietoa ja jätehuollon asioita

Kiinnostaako jätehuolto ja se mitä jätteille tapahtuu niiden roskiin päätymisen jälkeen? Kaipaatko lajitteluvinkkejä? Miten jätteenkäsittelyalueella toimitaan? Kiertokapulan henkilökuntaa on tavattavissa alueemme kuntien tapahtumissa, tule kysymään kasvotusten mikä pohdituttaa!

 Tapahtumakalenteri

 

Kompostointikoulutus

Järjestämme kompostointikoulutuksen keskiviikkona 20.9.2022 klo 18–19.30 Teamsissa. Annamme koulutuksessa vinkkejä kompostorin hankintaan, kompostoinnin aloittamiseen ja talvella jäätyneen kompostorin herättelyyn. Koulutus sopii jo pidempään kompostointia harrastaneille, kompostoinnin aloittamista suunnitteleville ja erityisesti kompostoinnin syksyn tai talven aikana aloittaneille.

Koulutukseen on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumisen yhteydessä toivomme myös ennakkokysymyksiä sekä toiveita koulutukselle. Kutsut lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu mukaan 17.9.2022 mennessä tästä.

Biojätteen kotikompostointiai

Seppo-pelit

Kaikille avoimia jäteneuvontapelejä pääset pelaamaan Seppo-alustalla. Parhaiten pelien pelaaminen onnistuu tablet-tietokoneella tai älypuhelimella. Palautetta peleistä voit antaa sähköpostilla osoitteeseen neuvonta[at]kiertokapula.fi tai palautelomakkeellamme. Pelivalikoimamme laajenee jatkossa, kerromme siitä nettisivujemme ajankohtaisissa ja sosiaalisessa mediassa!

Ohjeet pelin aloittamiseen

  1. Mene osoitteeseen kiertokapula.seppo.io
  2. Sivuston kielen voit vaihtaa oikeasta yläkulmasta
  3. Kirjaudu peliin ”pelaajana”
  4. Syötä haluamasi pelin koodi
  5. Keksi itsellesi nimimerkki, jolla haluat peliä pelata ja aloita pelaaminen. Ottamalla talteen pelaajatunnuksesi voit palata samaan peliin uudelleen myöhemmin.

Ohjeet pelin pelaamiseen

Pelilaudalla on vaaleanpunaisia tehtäväikoneita, joista painamalla saat avattua tehtävät. Suoritettuasi tehtävän, näet tehtävästä saamasi pisteet ja palautteen. Suoritetun tehtävän tehtäväikoni muuttuu vihreäksi. Keräämäsi pisteet ja suoritettujen tehtävien määrän näet ruudun yläreunasta. Hauskoja pelihetkiä!

 

Tervetuloa jätteidenkäsittelyalueelle!

Tutustu pelin avulla jätteidenkäsittelyalueidemme toimintaan. Klikkaa vieressä olevaa kuvaa, niin pääset  tutustumaan Hämeenlinnan Karanojan jätteidenkäsittelyalueeseen.

Koodi: 8FBE7C

 Uutiskirje asukkaille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.