Valitse sivu

Kaikille asukkaille

Puhelinvaihde

075 753 0000 (pvm/mpm)


Kiinteistön jätehuolto

075 753 0010

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

075 753 0011

neuvonta@kiertokapula.fi

Palaute tai ympäristöhavainto

Muut yhteystiedot

Kierrätystietoa ja jätehuollon asioita

Kiinnostaako jätehuolto ja se mitä jätteille tapahtuu niiden roskiin päätymisen jälkeen? Kaipaatko lajitteluvinkkejä? Miten jätteenkäsittelyalueella toimitaan? Kiertokapulan henkilökuntaa on tavattavissa alueemme kuntien tapahtumissa, tule kysymään kasvotusten mikä pohdituttaa!

 Tapahtumakalenteri

 

Seppo-pelit

Kaikille avoimia jäteneuvontapelejä pääset pelaamaan Seppo-alustalla. Parhaiten pelien pelaaminen onnistuu tablet-tietokoneella tai älypuhelimella. Palautetta peleistä voit antaa sähköpostilla osoitteeseen neuvonta[at]kiertokapula.fi tai palautelomakkeellamme. Pelivalikoimamme laajenee jatkossa, kerromme siitä nettisivujemme ajankohtaisissa ja sosiaalisessa mediassa!

Ohjeet pelin aloittamiseen

  1. Mene osoitteeseen kiertokapula.seppo.io
  2. Sivuston kielen voit vaihtaa oikeasta yläkulmasta
  3. Kirjaudu peliin ”pelaajana”
  4. Syötä haluamasi pelin koodi
  5. Keksi itsellesi nimimerkki, jolla haluat peliä pelata ja aloita pelaaminen. Ottamalla talteen pelaajatunnuksesi voit palata samaan peliin uudelleen myöhemmin.

Ohjeet pelin pelaamiseen

Pelilaudalla on vaaleanpunaisia tehtäväikoneita, joista painamalla saat avattua tehtävät. Suoritettuasi tehtävän, näet tehtävästä saamasi pisteet ja palautteen. Suoritetun tehtävän tehtäväikoni muuttuu vihreäksi. Keräämäsi pisteet ja suoritettujen tehtävien määrän näet ruudun yläreunasta. Hauskoja pelihetkiä!

 

Tervetuloa jätteidenkäsittelyalueelle!

Tutustu pelin avulla jätteidenkäsittelyalueidemme toimintaan. Klikkaa vieressä olevaa kuvaa, niin pääset  tutustumaan Hämeenlinnan Karanojan jätteidenkäsittelyalueeseen.

Koodi: 8FBE7C

 Uutiskirje asukkaille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.