Valitse sivu

Kiinteistöjen haltijat

Puhelinvaihde

Telephone exchange


Kiinteistön jätehuolto

Customer service

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

Sorting advice

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Omakotiasujat ja mökkiläiset

Kiertokapulan neuvonnasta saat tietoa jätehuollosta.

Tiedätkö, miten kattohuopa lajitellaan tai voiko mustaa muovia viedä muovipakkauskeräykseen? Me tiedämme. Ja tiedämme jätehuollosta paljon muutakin. Ja osaamme selvittää, mikäli emme tiedä! Kiertokapulan neuvonta on avoinna arkisin 8:00-15:00. Palvelemme numerossa 075 753 0011 tai sähköpostilla neuvonta[at]kiertokapula.fi

Mikä kiinnostaa nyt omakotiasujaa ja mökkiläistä? Kiinnostavia ajankohtaisia teemoja, kuten miten saan jätekustannuksia pienennettyä, kimppa-astian hyödyt, lajitteluneuvonta, kompostoinnin aloittaminen. Kiertokapulan ympäristökouluttaja tulee tiloihisi vierailulle kertomaan ajankohtaisista aiheista. Kerää ryhmä naapureista, yhdistystutuista, kaveripiiristä, harrastusporukasta tai työkavereista, me tulemme kertomaan toivomannestanne aiheesta. Ryhmän minimikoko 10 henkeä, vierailukäynti on maksuton. Huomioittehan, että vierailuille osallistutaan vain terveenä ja turvavälit huomioiden.

Koronatilanteen vuoksi emme tee tällä hetkellä vierailuja kuin etäyhteyttä käyttäen.

Kompostointikoulutus

Järjestämme kompostointikoulutuksen torstaina 28.10. klo 18–19.30 Teamsissa. Koulutuksessa käymme läpi kompostoijan syystyöt ja kerromme vinkit kompostorin talvihoitoon. Koulutus sopii jo pidempään kompostointia harrastaneille, kompostoinnin aloittamista suunnitteleville ja erityisesti kompostoinnin kevään tai kesän aikana aloittaneille.

Koulutukseen on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumisen yhteydessä toivomme myös ennakkokysymyksiä sekä toiveita koulutukselle. Kutsut lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin lähempänä koulutusta. 

Ilmoittaudu mukaan 22.10. mennessä tästä.

Biojätteen kotikompostointiai

 Uutiskirje asukkaille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.