Valitse sivu

Seurat ja yhdistykset

Puhelinvaihde

075 753 0000 (pvm/mpm)


Kiinteistön jätehuolto

075 753 0010

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

075 753 0011

neuvonta@kiertokapula.fi

Palaute tai ympäristöhavainto

Muut yhteystiedot

Seurat ja yhdistykset

Kiinnostaako jätehuolto ja se mitä jätteille tapahtuu niiden roskiin päätymisen jälkeen? Järjestämme erilaisille yhdistyksille tutustumistilaisuuksia jätteenkäsittelyalueille. Alueella on opastettu kierros, jonka aikana selviää mitä jätteille tapahtuu niiden jätteenkäsittelyalueelle päätymisen jälkeen ja millaisina uusina tuotteina ne päätyvät jälleen käyttöömme. Lisäksi tutustumme lajitteluohjeisiin.

Voimme tulla myös tiloihinne vierailukäynnille. Minimi osallistumismäärä vierailuissa jätteenkäsittelyalueella ja neuvonta vierailuilla tiloissanne on 10 henkeä. Mikäli ryhmänne on pienempi, voitte osallistua (ryhmättömät sivun linkki) avoimille kierroksillemme. Varaa aika ryhmällenne täältä 075 753 0011 tai sähköpostilla neuvonta[at]kiertokapula.fi.

Koronatilanteen vuoksi emme tällä hetkellä tee vierailukäyntejä, emmekä ota vierailijaryhmiä vastaan jätteidenkäsittelyalueille.

 

 

 Uutiskirje asukkaille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.