Palvelut

Kiertokapula Oy huolehtii jätteiden vastaanotosta, käsittelystä ja hyödyntämisestä sekä jäteneuvonnasta toimialueellaan. Lisäksi osa osakaskunnista on sopinut Kiertokapulan kanssa myös jätteenkuljetusten järjestämisestä, jolloin kuljetusten asiakaspalvelun hoitaa Kiertokapula.

Tästä osiosta löydät kaikki tarjoamamme palvelut jätteiden keräykseen, vastaanottoon, käsittelyyn ja hyödyntämiseen sekä ympäristökasvatukseen liittyen. Lajitteluneuvontaa eri tarpeisiin löydät otsikon Jätehuolto ja lajittelu -alta.

Kiertokapulan päämääränä on tarjota laadukasta, ympäristöystävällistä ja kilpailukykyistä palvelua kaikille asiakkailleen, niin kuntalaisille kuin yrityksillekin. Osa palveluistamme on lakisääteistä ja osa asiakkaidemme tarpeista lähtevää.

Pääasiallisena tehtävänämme on järjestää käsittely kolmentoista omistajakuntamme alueella syntyvälle yhdyskunta- ja biojätteelle. Tähän liittyen valikoimassamme on lukuisa määrä palveluja eri kuntien asukkaiden, laitosten ja yritysten tarpeisiin. Kehitämme jatkuvasti alueitamme ja palvelutarjontaamme, joten annathan palautetta toiveistasi.