Jätteiden­käsittely­alueet

Kiertokapulalla on neljä jätteidenkäsittelyaluetta. Ne sijaitsevat Järvenpäässä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Valkeakoskella.

Moderni jätteidenkäsittelyalue ei enää ole kaatopaikka. Kiertokapulan jätteidenkäsittelyalueilla vastaanotetaan ja käsitellään monenlaisia jätteitä, ja koko prosessi hyödyntämiseen tai loppusijoitukseen saakka hoidetaan uusinta osaamista hyväksikäyttäen. Kiertokapulan vastaanottamien jätteiden hyötykäyttöaste onkin yli 90 %, eli suurin osa jätteestä jatkaa matkaansa hyödynnettäväksi. Keskeisten sijaintien ansiosta alueille on helppo saapua eri suunnilta.

Katso jätteidenkäsittelyalueiden sijainnit, kartat ja aukioloajat.

Katso jätteiden vastaanottohinnastomme.

Tutustu mm. jätteidenkäsittelyalueillamme käytettyihin tekniikoihin, ympäristöntarkkailuun ja loppusijoitusalueiden rakenteisiin.

Ohjeita jätteiden lajitteluun

Lapset ja lemmikit:
Muistathan, että…

..asioidessasi lasten kanssa jätteidenkäsittelyalueella vastaat vanhempana lastesi turvallisuudesta. Alueilla asioitaessa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta siellä liikkuvien ja työskentelevien isojen ajoneuvojen vuoksi. Mahdollisten mukana olevien lemmikkien on pysyttävä ajoneuvossa.