Palvelut yrityksille

Tarjoamme räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Palvelumme ulottuvat jätehuollon nykytilan kartoituksesta jätehuollon suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Otamme vastaan mm. rakennusteollisuuden, kaupan, elintarviketeollisuuden sekä maahantuonti- ja tukkukauppojen eri jätejakeita, lajittelemme ja käsittelemme ne sekä toimitamme ne edelleen asianmukaisiin hyödyntämiskohteisiin. Materiaalien vastaanotto- ja käsittelyalueemme sijaitsevat helposti tavoitettavissa Keski-Uudellamaalla, Hämeessä ja Pirkanmaalla lyhyiden kuljetusmatkojen päässä.

Tutustu myös näihin:
Yrityspalveluista useimmin kysytyt kysymykset
Hinnastomme
Oppaat yrityksille -sivulta löydät yrityksille suunnatut materiaalimme.

Yhdessä ympäristön ja yritysten parhaaksi

Suomalaisen jätehuollon edelläkävijänä meillä on käytössämme monipuolista osaamista, luotettavat yhteistyökumppanit ja laaja osaamisverkosto. Sertifioitu laatu- ja ympäristöjärjestelmämme varmistaa palveluidemme vastuullisuuden ja  ympäristöystävällisyyden. Toimintaamme sisältyy aina myös palveluidemme seuranta ja raportointi koko käsittelyprosessin alusta loppuun asti.

Tiliasiakkuus

Tiliasiakkaana voit toimittaa jätteitä laskua vastaan. Voit hakea tiliasiakkuutta tiliasiakashakemuksella (pdf-tiedosto). Täytä vain yrityksesi tiedot hakemukseen, tulosta se ja lähetä allekirjoitettuna osoitteeseen Kiertokapula Oy, Laskutus, Vankanlähde 7, 13100 HÄMEENLINNA. Voit myös skannata hakemuksen ja lähettää sen meille sähköpostitse osoitteeseen laskutus@kiertokapula.fi. Käsittelemme hakemuksen 1–2 arkipäivän kuluessa.

Jätteen siirtoasiakirjat

Ammattiliikenteen siirtoasiakirjakäytännöt muuttuivat 1.1.2013.

Siirtoasiakirjat ja lisätietoa

Kaatopaikkakelpoisuus

Valtioneuvoston päätöksen (861/1997, muutos 202/2006) mukaan jätteen tuottaja on velvollinen selvittämään kaatopaikan pitäjälle mitä jätettä hän tuo kaatopaikalle. Lisäksi jätteen tuottaja tai haltija on velvollinen osoittamaan jätteen kaatopaikkakelpoisuuden. Kaatopaikkakelpoisuusmenettely ja siihen liittyvä jätteiden sijoitettavuuden arviointi kaatopaikalle koskee kaikkia jätteitä. Sen sijaan kaatopaikkakelpoisuusarvioinnissa tarvittavaa testausta ei tarvita tavanomaisista yhdyskuntajätteistä ja niihin rinnastettavista jätteistä, asbestijätteistä eikä eräistä puhtaista pysyvistä jätteistä.

Lue lisää kaatopaikkakelpoisuudesta