Palvelut yrityksille

Otamme vastaan mm. rakennusteollisuuden, kaupan, elintarviketeollisuuden sekä maahantuonti- ja tukkukauppojen eri jätejakeita, lajittelemme ja käsittelemme ne sekä toimitamme ne edelleen asianmukaisiin hyödyntämiskohteisiin.

Materiaalien vastaanotto- ja käsittelyalueemme sijaitsevat helposti tavoitettavissa Keski-Uudellamaalla, Hämeessä ja Pirkanmaalla lyhyiden kuljetusmatkojen päässä.

Tutustu myös näihin:
Yrityspalveluista useimmin kysytyt kysymykset
Hinnastomme
Oppaat yrityksille -sivulta löydät yrityksille suunnatut materiaalimme.

Yhdessä ympäristön ja yritysten parhaaksi

Suomalaisen jätehuollon edelläkävijänä meillä on käytössämme monipuolista osaamista, luotettavat yhteistyökumppanit ja laaja osaamisverkosto. Sertifioitu laatu- ja ympäristöjärjestelmämme varmistaa palveluidemme vastuullisuuden ja  ympäristöystävällisyyden. Toimintaamme sisältyy aina myös palveluidemme seuranta ja raportointi koko käsittelyprosessin alusta loppuun asti.

Tiliasiakkuus

Tiliasiakkaana voit toimittaa jätteitä laskua vastaan. Voit hakea tiliasiakkuutta tiliasiakashakemuksella (pdf-tiedosto). Täytä vain yrityksesi tiedot hakemukseen, tulosta se ja lähetä allekirjoitettuna osoitteeseen Kiertokapula Oy, Laskutus, Vankanlähde 7, 13100 HÄMEENLINNA. Voit myös skannata hakemuksen ja lähettää sen meille sähköpostitse osoitteeseen laskutus@kiertokapula.fi. Käsittelemme hakemuksen 1–2 arkipäivän kuluessa.

Jätteen siirtoasiakirjat

Siirtoasiakirjat ja lisätietoa

Kaatopaikkakelpoisuus

Valtioneuvoston asetus kaatopaikoista (331/2013) edellyttää, että kaatopaikalle loppusijoitettavan jätteen tuottaja tai haltija esittää kaatopaikan pitäjälle tiedot jätteestä ja sen soveltuvuudesta loppusijoitukseen. Soveltuvuuden osoittamiseksi jätteestä tulee teettää kaatopaikkakelpoisuuslausunto, joka sisältää laboratoriotutkimukset jätteen ominaisuuksista. Kaatopaikkakelpoisuuden todentamisella pyritään varmistamaan, ettei jätteen sijoittamisesta kaatopaikalle aiheudu haittaa terveydelle tai ympäristölle pitkälläkään aikavälillä.

Lue lisää kaatopaikkakelpoisuudesta