Sähköinen asiointi

Verkkopalvelu on aina auki. Verkkoasiointi on helppo tapa hoitaa asiat juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, joko Asiakasnetissä tai sähköpostilla – kellonajasta ja päivästä riippumatta.

Vaivattomimmin asioit suoraan verkossa Asiakasnetissämme: https://asiakasnetti.kiertokapula.fi/

Osa toiminnoista vaatii kirjautumista palveluun, tarvitset siihen asiakasnumerosi esim. laskusta.

Asiakasnetin kautta kirjautumalla voit mm. liittyä jätehuoltoon, tehdä tilapäisen keskeytyksen tyhjennyksiin, katsoa seuraavan tyhjennyspäivän, antaa palautetta ym.

Edellä mainitut toiminnot koskevat vain Kiertokapulan järjestämän jätteenkuljetuksen asiakkaita Hyvinkäällä, Hausjärvellä, Mäntsälässä, Riihimäellä ja Valkeakoskella. Lisätietoa jätehuollon asiakaspalvelusta muissa kunnissa löydät kuntasivuiltamme.

Kaikki alueemme asiakkaat voivat kirjautumatta tilata Asiakasnetistä mm. noutopalvelun tai vuokralavan, tilata oppaitamme, astiatarrojamme ja jätekatostaulujamme sekä antaa palautetta.

Tulostettavat lomakkeet

Verkkopalvelustamme löytyy joitain verkossa täytettäviä pdf-lomakkeita. Siirtoasiakirjat rakennus- ja purkujätteille sekä vaarallisille jätteille ja tiliasiakashakemus löytyvät tällaisessa muodossa Palvelut yrityksille-osiosta.