Sähköinen asiointi

Verkkoasiointi on helppo tapa hoitaa asiat juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, joko Asiakasnetissä tai sähköpostilla – kellonajasta ja päivästä riippumatta.

Järjestettyyn jätehuoltoon liittyminen

Vaivattomimmin asioit suoraan verkossa Asiakasnetissämme: https://asiakasnetti.kiertokapula.fi/

Osa toiminnoista vaatii kirjautumista palveluun, tarvitset siihen asiakasnumerosi esim. laskusta.

Asiakasnetin kautta kirjautumalla voit mm. liittyä jätehuoltoon, tehdä tilapäisen keskeytyksen tyhjennyksiin, katsoa seuraavan tyhjennyspäivän, antaa palautetta ym.

Edellä mainitut toiminnot koskevat Kiertokapulan järjestämän jätteenkuljetuksen asiakkaita koko toimialueella lukuun ottamatta Keravan ja Janakkalan asukkaita. Lisätietoa jätehuollon asiakaspalvelusta näistä kunnissa löydät kuntasivuiltamme.

Kaikki alueemme asiakkaat voivat kirjautumatta tilata Asiakasnetistä mm. noutopalvelun tai vuokralavan, tilata oppaitamme, astiatarrojamme ja jätekatostaulujamme sekä antaa palautetta.

Tulostettavat lomakkeet

Verkkopalvelustamme löytyy joitain verkossa täytettäviä pdf-lomakkeita. Siirtoasiakirjat rakennus- ja purkujätteille sekä vaarallisille jätteille ja tiliasiakashakemus löytyvät tällaisessa muodossa Palvelut yrityksille-osiosta.

Ympäristöhavainto

Voit antaa palautetta Kiertokapulan jätteidenkäsittelyalueiden aiheuttamista ympäristövaikutuksista kuten melusta, pölystä, hajusta tai roskaantumisesta sähköisellä lomakkeella.