Vuokralavapalvelu

Tarjoamme toimialueellamme vuokralle vaihtolavoja täyspalvelupakettina sisältäen lavakuljetukset, lavan vuokran sekä jätteiden käsittelyn. Erillisiä jätteidenkäsittelymaksuja ei siis enää tule, vaan kokonaishinta on tiedossa etukäteen. Tämä helpottaa kustannusten suunnittelua.

Tilaa nyt meiltä vuokralava pihan siivoukseen tai remonttiin!

Lavan voit tilata Kiertokapulan asiakaspalvelusta joko sähköisen palvelun Asiakasnetin kautta, puhelimitse puh. 075 753 0010 tai sähköpostitse asiakaspalvelu[at]kiertokapula.fi . Kaikki tilaukset vahvistetaan vielä henkilökohtaisesti ennen toimitusta. Lavojen hinnat ovat jätelajin mukaan 396,80 – 744 euroa (sis. alv 24%). Tarkempi hinnasto alla. Hinta on arvonlisäverollinen kokonaishinta kolmelta vuorokaudelta, sisältäen kuljetusten ja lavan vuokran lisäksi myös lavalla olevien jätteiden käsittelymaksut.

Talkoo- ja remonttijätelavalle kelpaavat melkein kaikki jätteet, joita ei voi laittaa kiinteistön omiin jäteastioihin (pois lukien vaaralliset jätteet). Lavan saa täyttää vain reunojen korkeudelle ja sen maksimipaino saa olla 5 tonnia. Yksittäiset suuret kodinkoneet sijoitetaan lavan takaosaan. Renkaat saavat olla muun romun joukossa. Vanteellisista ajoneuvojen renkaista veloitetaan 5 /kpl. Näytöille, tietokoneille, kahvinkeittimille ja vastaavalle pienemmälle elektroniikkaromulle voi tilata 24,80 euron lisämaksusta erillisen säkin. Pieniä sähkölaitteita ei saa olla sekaisin kuorman joukossa. Haravointijäte tai risu- ja haravointijäte ei saa sisältää vieraskasvilajeja (esim. jättiputki, kurtturuusu, komealupiini).

VUOKRALAVAHINNASTO 2020  
Kokonaispalvelupaketti (hinnat sisältävät 3 vrk:n lavavuokran, kuljetukset ja jätteenkäsittelymaksut)

Jätejae (Lavan mitat: 22,5m3, pituus 6m, leveys 2,5m ja korkeus 1,5m.)

Hinta, € (sis. alv 24 %)

Talkoo- tai remonttijätelava

744,00

Risujätelava

396,80

Haravointijätelava, mahdolliset risut lajiteltava lavalle erikseen

520,80

Risu- ja haravointijäte sekaisin samalla lavalla

682

Puujätelava

520,80

                                                                                                                           

  Lisäpalvelut 

Hinta (sis. alv 24 %)

Lavavuokra yli 3 vrk:n ylittävältä ajalta

12,40 €/vrk

SER-säkki

24,80 €/kpl

Muu lisätyö (esim. ylitäyden lavan purkaminen ja ylimääräisen kuljetuksen järjestäminen)

86,80 €/h

Pienehköille jäte-erille (esim. huonekaluille tai yksittäisille kodinkoneille) on mahdollista vaihtoehtoisesti tilata noutopalvelu pakettiautolla, kysy lisää asiakaspalvelustamme.