Riihimäen kaupungin haja-asutusalueen jätehuolto Kiertokapulan vastuulle

Kiertokapula alkaa hoitaa Riihimäen kaupungin haja-asutusalueen seka-, kuiva- ja biojäteastioiden tyhjennystä sekä jätehuoltoon liittyvää asiakaspalvelua ja laskutusta 1.4.2017. Osa haja-asutusalueen asiakkaista on entuudestaan tuttuja, sillä aluekeräyspisteiden käyttäjien laskutus on tapahtunut Kiertokapulan toimesta jo reilun viiden vuoden ajan. Nyt loputkin haja-astusalueen asukkaat siirtyvät kunnan järjestämän jätehuollon piiriin.

Kiertokapulan usean vuoden kokemus ja vankka osaaminen järjestetyn jätehuollon hoitamisesta, johon kuuluu koko jätehuollon prosessin hoitaminen aina jätteenkuljetuksen kilpailuttamisesta sopimuksiin, asiakaspalveluun ja laskutukseen, takaavat toimivan jätehuollon.

– Kun kaupungin jätehuolto on keskitetty yhdelle toimijalle, pystytään jätekuljetukset suunnittelemaan logistisesti järkeviksi, jolloin esimerkiksi ympäristövaikutukset jäävät pienemmiksi. Yksi toimija takaa myös sen, että jokaisella kuntalaisella on samat palvelut, edut ja hinnat, kertoo Kiertokapulan palvelukoordinaattori Krista Palonen.

Riihimäen kaupungin haja-asutusalueen asukkaille, joiden jäteastian tyhjennykset hoituvat jatkossa Kiertokapulan kautta, on lähetetty tiedote postitse viikolla 10. Jäteastian tyhjennyspäivä saattaa joillain asukkailla muuttua. Kaikki jäteastioiden tyhjennyksiin liittyvät asiat hoidetaan vastaisuudessa Kiertokapulan asiakaspalvelun kautta.

Asiakaspalvelusta apua

Tärkeä osa jätehuoltoa on myös asiakaspalvelu. Asiakkaiden käytössä on Kiertokapulan ammattitaitoinen asiakaspalvelu, josta asiakkaiden on helppo saada kuntakohtaista tietoa esimerkiksi jätehuoltomääräyksistä. Lisäksi asiakaspalvelu neuvoo kaikissa kiinteistökohtaisen jätehuollon asioissa, kuten tyhjennysväleihin, astiakokoihin, vuokra-astioihin ja kompostointiin liittyvissä asioissa.

Jätehuollon asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 075 753 0010 (arkisin klo 8–15), sähköpostitse asiakaspalvelu@kiertokapula.fi tai nettisivuillamme osoitteessa www.kiertokapula.fi olevan Asiakasnetin kautta.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Lisätietoja medialle antaa:

Krista Palonen
palvelukoordinaattori
krista.palonen@kiertokapula.fi
puh. 075 753 0041