Yrityspalvelujen organisaatiossa sukupolvenvaihdos

Yrityspalveluiden markkinoinnista ja myynnistä vastaa 21.1.2013 lähtien yrityspalvelupäällikkö Olavi Soinio.

Pitkäaikainen avainhenkilömme yrityspalvelupäällikkö Perttu Martin on siirtymässä eläkkeelle. Hän on työskennellyt Kiertokapulan palveluksessa lähes 20 vuotta niin jätteidenkäsittelyn kehittämis- ja toteuttamistehtävissä kuin yrityspalvelujen kehittämis- ja myyntitehtävissä.  Meillä onkin syytä kiittää häntä hänen mittavasta ja arvokkaasta työpanoksestaan asiakkaidemme ja yhtiömme hyväksi.  Yrityspalveluiden markkinoinnista ja myynnistä vastaa 21.1.2013 lähtien yrityspalvelupäällikkö Olavi Soinio.

Yhdessä ympäristön ja yritysten parhaaksi

Tarjoamme räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teolli­suuden ja kaupan tarpeisiin. Palvelumme ulottuvat jätehuollon nykytilan kartoi­tuksesta jätehuollon suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Otamme vastaan mm. rakennusteollisuuden, kaupan, elintarviketeollisuuden sekä maahantuonti- ja tukkukauppojen eri jätejakeita, lajitte­lemme ja käsittelemme sekä toimitamme ne edelleen asianmukaisiin hyödyntämis­kohteisiin.   Suomalaisen jätehuollon edelläkävijänä meillä on käytössämme monipuolinen osaaminen, luotettavat yhteistyökumppanit ja laaja osaamisverkosto.

Sertifioidun laatu- ja ympäristöjärjestelmän mukainen toimintamme varmistaa palvelujen vastuullisuuden ja ympäristöystävällisyyden sekä niiden seurannan ja raportoinnin käsittelyprosessin alusta loppuun saakka.