Valitse sivu

Ympäristökasvatusta kaikenikäisille

Puhelinvaihde

Telephone exchange


Kiinteistön jätehuolto

Customer service

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

Sorting advice

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Kiertokapulan neuvontapalvelu on lakisääteinen palvelutehtävä. Haluamme tarjota jäteneuvontaa ja ympäristökasvatusta toimialueellamme kaikenikäisille. Eri kohderyhmille suunnatuihin jäteneuvonnan palveluihin pääset tutustumaan tämän sivun valikosta.

Olemme alueemme asukkaiden tavoitettavissa arkisin klo 8.00-15.00 puhelimitse numerosta 075 753 0011, sähköpostilla neuvonta[at]kiertokapula.fi tai kotisivujemme chatin välityksellä. Autamme mielellämme lajittelupulmissa ja muissa jätehuollon kysymyksissä. Lisäksi meidät tavoittaa tapahtumista. Otamme myös vierailijoita vastaan jätteidenkäsittelyalueillamme ja teemme vierailukäyntejä eri kohderyhmille mm. päiväkoteihin, kouluille, taloyhtiöille, seuroille ja yhdistyksille. Huomioithan, että tilaisuuksiin tulee osallistua vain terveenä ja turvavälit huomioiden.

Huom! Aluevierailuihin liittyen Hämeenlinnan Karanojalla on käynnistynyt 1.9.2021 henkilöasiakkaiden asiointialueen rakentaminen ja rakennustyömaan vuoksi vierailijoita ei voida ottaa Karanojalle ennen kesäkuuta 2022.

Koronatilanteen vuoksi emme tee tällä hetkellä vierailuja kuin etäyhteyttä käyttäen. Vierailut jätteidenkäsittelyalueilla ovat tauolla toistaiseksi.