Valitse sivu

Ympäristökasvatusta kaikenikäisille

Puhelinvaihde

Telephone exchange


Kiinteistön jätehuolto

Customer service

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

Sorting advice

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Kiertokapulan neuvontapalvelu on lakisääteinen palvelutehtävä. Haluamme tarjota jäteneuvontaa ja ympäristökasvatusta toimialueellamme kaikenikäisille. Eri kohderyhmille suunnatuihin jäteneuvonnan palveluihin pääset tutustumaan tämän sivun valikosta.

Olemme alueemme asukkaiden tavoitettavissa arkisin klo 8.00-15.00 puhelimitse numerosta 075 753 0011, sähköpostilla neuvonta[at]kiertokapula.fi tai kotisivujemme chatin välityksellä. Autamme mielellämme lajittelupulmissa ja muissa jätehuollon kysymyksissä. Lisäksi meidät tavoittaa tapahtumista. Otamme myös vierailijoita vastaan jätteidenkäsittelyalueillamme. 

Kiertokapula haluaa olla mukana estämässä koronaviruksen leviämistä. Tällä hetkellä emme toistaiseksi järjestä kasvokkain sisätiloissa tapahtuvia asiakastilaisuuksia, emmekä ota vastaan alueillemme sisätiloihin vierasryhmiä. Kaikissa asiakastilaisuuksissa on toimittava turvavälein. Ilmoitamme vierailukäytäntöjen muuttumisesta kotisivuillamme.

Huom! Aluevierailuihin liittyen Hämeenlinnan Karanojalla on käynnistynyt 1.9.2021 henkilöasiakkaiden asiointialueen rakentaminen ja rakennustyömaan vuoksi vierailijoita ei voida ottaa Karanojalle ennen kesäkuuta 2022.