Toimintajärjestelmä

Kiertokapula Oy:n visio on, että se tunnetaan osaavana ja vastuullisena jätehuollon toimijana. Yhtiön monipuoliset palvelut tuotetaan ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Toimintajärjestelmä tukee yhtiön asettamia arvoja; tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö, hyvinvoiva henkilöstö ja asiantuntijuus.

Toimintajärjestelmä perustuu toiminnan tarpeisiin ja se koostuu ympäristö-, turvallisuus-, laatu- ja tietoturva-asioista, joita ohjaavat ISO-standardien sisällöt. Yhtiön ympäristöjärjestelmällä on ollut vuodesta 1998 lähtien ISO 14001-standardin mukainen sertifikaatti. Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmälle saatiin vuonna 2019 ISO 45001-standardin mukainen sertifikaatti. Vuonna 2020 yhtiön laadunhallintajärjestelmä sai ISO 9001-standardin mukaisen sertifikaatin.

 

Toimintapolitiikka

 

 

Toimintajärjestelmän soveltamisala

Toimintajärjestelmä kattaa Kiertokapula Oy:n koko toiminnan sisältäen jätteidenkäsittelyalueiden toiminnot (Karanoja, Kapula, Puolmatka, Metsä-Tuomela, Lumikorpi, Rehakka), kuntaurakat ja kaikki tarjottavat palvelut. Mukaan kuuluvat myös toiminnan toteuttamiseen liittyvät yhteistyökumppanuudet.