Valitse sivu

Toimintajärjestelmä

Puhelinvaihde

075 753 0000 (pvm/mpm)


Kiinteistön jätehuolto

075 753 0010

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

075 753 0011

neuvonta@kiertokapula.fi

Palaute tai ympäristöhavainto

Muut yhteystiedot

Kiertokapulan visio on, että se tunnetaan osaavana ja vastuullisena jätehuollon toimijana. Yhtiön monipuoliset palvelut tuotetaan ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Toimintajärjestelmä tukee yhtiön asettamia arvoja, joita ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö, hyvinvoiva henkilöstö ja asiantuntijuus.

Toimintajärjestelmä perustuu toiminnan tarpeisiin ja se koostuu ympäristö-, turvallisuus-, laatu- ja tietoturva-asioista, joita ohjaavat ISO-standardien sisällöt. Yhtiön ympäristöjärjestelmällä on ollut vuodesta 1998 lähtien ISO 14001-standardin mukainen sertifikaatti. Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmälle saatiin ISO 45001-standardin mukainen sertifikaatti vuonna 2019. Yhtiön laadunhallintajärjestelmä sai ISO 9001-standardin mukaisen sertifikaatin vuonna 2020.

Toimintapolitiikka

Toimintajärjestelmän soveltamisala

Toimintajärjestelmä kattaa Kiertokapulan koko toiminnan sisältäen jätteidenkäsittelyalueiden toiminnot (Karanoja, Kapula, Puolmatka, Metsä-Tuomela, Lumikorpi ja Rehakka), kuntaurakat ja kaikki tarjottavat palvelut. Mukaan kuuluvat myös toiminnan toteuttamiseen liittyvät yhteistyökumppanuudet.

Lisätietoja: jarjestelmat[at]kiertokapula.fi