Valitse sivu

Vastuullisuus Kiertokapulassa

Käytä verkkopalvelua

Web service


Ympäristökasvatus, lajitteluneuvonta

Sorting advice

Jätehuollon perusmaksu


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(pvm/mpm)

(Local network charge)Kiertokapula Oy:n strategia edistää rohkeasti hyvää ja turvallista ympäristön tilaa, toimivia kiertotalouden palveluja ja uutta innovatiivista liiketoimintaa. Strategia nostaa esiin kestävän kehityksen ja sen edistämisen. Tunnistamme YK:n kestävän kehityksen tavoitteista toimintamme kannalta olennaisimmat. Näitä tavoitteita ovat kestävä teollisuus, innovaatioita ja infrastruktuureja, kestävät kaupungit ja yhteisöt, vastuullista kuluttamista, ilmastotekoja sekä yhteistyö ja kumppanuus.

Yhtiön missiona on edistää osakaskunnissamme hyvää ympäristön tilaa ja resurssitehokkuutta sekä tuottaa kilpailukykyisiä palveluja asiakkaillemme. Tunnuslauseemme on myös vuosia ollut ”vastuullisia ympäristötekoja”.

Vuonna 2021 aloitettua strategiaa toteuttaessamme havaitsimme, että vastuullisuusteema pitää tuoda vielä selkeämmin esiin ja laatia sille oma, tavoitteellinen toteuttamisohjelma. Niinpä yhteistyössä henkilöstön, johtoryhmän ja yhtiön hallituksen kanssa linjattiin Kiertokapulan vastuullisuusohjelman kolme (3) päätavoitetta vuodelle 2023:

  1. Vähennetään ympäristöhaittoja
  2. Lisätään materiaalikierrätystä
  3. Vastuullinen ja esimerkillinen työnantaja

Kullekin tavoitteelle on asetettu toimenpiteet ja vastuuhenkilöt, jotka edistävät ja seuraavat toimenpiteiden toteutumista.

Tälle sivulle kootaan esimerkkejä vastuullisohjelman toimenpiteistä ja niiden toteutumisesta.


Myös Hämeen ilmastovahdin sivuilla voi tutustua vastuullisuuteen liittyviin toimenpiteisiimme ja seurata niiden toteutumista.

Tutustu ilmastovahtiin.