Valitse sivu

Maa-ainesten vastaanotto

Puhelinvaihde

Telephone exchange


Kiinteistön jätehuolto

Customer service

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

Sorting advice

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Maa-ainesten vastaanottotarjoukset ja muut kysymykset voi lähettää sähköpostiosoitteeseen maa-ainekset[at]kiertokapula.fi tai puhelimitse Hannu Harmoinen, maapalveluinsinööri, puh. 040 739 1712.

Puhtaat maa-ainekset

Pientuojat voivat tuoda puhtaan maan peräkärrykuormia ilman erillistä sopimista kuormamaksulla Kiertokapulan Kapulan, Karanojan ja Metsä-Tuomelan jätteidenkäsittelyalueille.

Puhtaiden maiden lavakuormia vastaanotetaan hinnaston mukaisella tonnihinnalla Karanojan ja Kapulan jätteidenkäsittelyalueilla. Kapulaan tuotaessa lavakuormista on sovittava aina erikseen.

Jätettä sisältävät maa-ainekset

Jätettä sisältävää maa-ainesta otetaan vastaan ympäristölupien mukaisesti Hämeenlinnan Karanojan jätteidenkäsittelyalueella. Vastaanotosta on aina sovittava etukäteen.

Hyvinkään Kapulan jätteidenkäsittelyalueella jätettä sisältäviä maa-aineksia ei toistaiseksi oteta vastaan.

Pilaantuneet maa-ainekset

Pilaantunutta maa-ainesta otetaan vastaan ympäristölupien mukaisesti Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa.

Hyvinkäällä voidaan ottaa vastaan öljyhiilivedyillä pilaantuneita massoja lievästi pilaantuneista aina vaarallisen jätteen tasoisiin massoihin asti, kun pitoisuudet ovat tiedossa ja niiden kunnostuksen on määrännyt pelastus- tai ympäristöviranomainen. Hämeenlinnassa puolestaan voidaan ottaa vastaan tavanomaisen jätteen kaatopaikalle soveltuvaa maata.

Pilaantuneiden maa-ainesten vastaanotosta on aina sovittava etukäteen.

Järvenpään ja Valkeakosken maankaatopaikat

Järvenpään Puolmatkassa ja Valkeakosken Lumikorvessa maiden vastaanotto tapahtuu kaupunkien järjestämänä. Lue lisää alta.

Järvenpään maankaatopaikka

Järvenpään Puolmatkassa on Järvenpään kaupungin järjestämä maksullinen palvelu puhtaiden maiden sekä kantojen vastaanottoon. Palvelu on tarkoitettu kaikille pientuojille (peräkärrykuormat) ilman aluerajoituksia. Lavakuormia otetaan vastaan vain Järvenpään kaupungin alueelta.

Järvenpään kaupungin maankaatopaikka on avoinna ma-to klo 7-15.30 ja pe klo 7-13.30.

Lisätietoja:

Puolmatkan maankaatopaikka

Maankaatopaikan hinnasto 1.5.2020 alkaen

Yritysasiakkaiden tiliasiakkuuden avaus: Järvenpään kaupungin teknisen keskuksen palvelupiste, puh. 09 2719 2880 1.5.2020 alkaen.

Valkeakosken maankaatopaikka

Valkeakosken Lumikorvessa on kaupungin maankaatopaikka, joka vastaanottaa puhtaita maa-aineksia sekä lavakuormissa että peräkärrykuormissa pientuojilta. Lisäksi vastaanotetaan betoni-, tiili- ja asfalttikuormia Valkeakosken kaupungilta sekä pientuojilta. Palvelu on Valkeakosken kaupungin järjestämä maksullinen palvelu.

Valkeakosken kaupungin maankaatopaikka on avoinna ma-to klo 10-18 ja pe klo 9-15.

Lisätietoja: hintatiedustelut, puh. 040 455 7426/Lumikorven vaakatoimisto