Valitse sivu

Palvelut omistajakunnillemme

Lisätietoja omistajapalveluistamme:

Sasmo Kangassalo

kuntapalvelukoordinaattori

puh. 050 590 2127

Kiertokapula on kuntaomisteinen yhtiö, jonka tarkoitus on lakisääteisten jätehuollon palvelutehtävien lisäksi tarjota lisäarvoa omistajilleen kehittämällä heidän tarvitsemiaan laadukkaita ja edullisia jätehuollon palveluja. Kun osakaskunta tai kunnan omistama sidosyksikkö hankkii meiltä jätehuollon palveluja, ne voidaan hankkia suoraan sidosryhmähankintana kilpailuttamatta.

Kuormien vastaanotto- ja käsittelypalvelut

Tarjoamme omistajakunnillemme rakennus- ja purkujätteiden sekä monien muiden kuormien vastaanoton sopimushintaan.

Kuormien vastaanotto

Vastaanotamme omistajakuntien kuormat sopimushintaan.

Käsittelyalueiden tiedot

Vuokralavapalvelu

Palvelu sopii yksittäisten tai muutamien lavojen tilaamiseksi sovituksi ajaksi kohteeseen sisältäen lavavuokran, kuljetuksen ja jätteen käsittelyn.

Palvelun voi tilata asiakaspalvelustamme, puh. 075 075 0010 (arkisin klo 8-18) tai asiakaspalvelu[at]kiertokapula.fi

Kierrätyslavapalvelu työmaalle

Edullinen tapa järjestää vaivattomasti esimerkiksi rakennus- tai purkutyömaan jätehuolto. Toimitamme tarvituille jätejakeille lavat opasteineen ja järjestämme kuljetuksen jätteidenkäsittelyalueelle. Käsittelymaksu on kuntien sopimushinnaston mukainen.

Pilaantuneen maan puhdistuspalvelut

Kiertokapula tarjoaa edullisesti puhtaan ja pilaantuneen maan vastaanottopalveluja jätteidenkäsittelyalueillaan. Lisäksi tarjoamme pilaantuneiden kohteiden kunnostamisen konsultointi- sekä kokonaispalveluja ammattitaidolla. Olemme suunnitelleet maapalvelut omistajakunnillemme ja kehitämme niitä edelleen kuntien omien tarpeiden mukaan.

Tarjoamme maapalvelut omistajakunnillemme ja sidosyksiköille sidosryhmäpalveluna, eli kunta voi halutessaan hankkia palvelun omistamaltaan yhtiöltä kilpailuttamatta. Näin kunta säästyy kilpailutusprosessilta kokonaan ja Kiertokapula hoitaa tarvittavat pilaantuneen maan kunnostamiseen liittyvät kilpailutuksen kunnan puolesta.

Kunnat voivat hankkia kunnostusprojektin osaratkaisuja tai kokonaisuuden tarpeidensa mukaan ja palvelukokonaisuus muotoillaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tutustu Kiertokapulan maapalveluihin.

Jätehuollon asiakasraportointi

Jätehuollon raportointityökalun avulla saat kokonaiskuvan kaikista kohteistasi, joissa järjestämme jätehuollon. Kaikki kohteesi näkyvät yhtä aikaa kartalta ja voit tarkastella kohteiden jätehuollon palveluja. Jätehuollon kokonaisuutta voi visualisoida kustannusten ja jätteen painon graafeilla, tapahtumia voi selata kohteittain ja voit tulostaa tarvitsemasi jätehuollon raportit haluamaltasi aikaväliltä. Työkalun on tarkoitus helpottaa asiakkaitamme, jotka hallinnoivat useita jätehuollon kohteita.

Olemme tehneet kuntakäyttäjille uudet käyttäjätunnukset palveluun ja lähettäneet ne jätehuollon yhteyshenkilöille. Uudet käyttäjätunnukset saa toimimaan halutessa myös asiakasnetin puolella, jossa jätehuollon palveluihin voi tehdä muutoksia. Teemme myös uusia tunnuksia pyydettäessä.

Tutustu asiakasraportointiin Asiakasnetissämme. Asiakasnetissä sivun oikean yläreunan ”Asiakasraportointiin” painikkeella pääset raportointipuolen kirjautumissivulle.

Palvelulupaus omistajakunnille

Palveluja suunnitellessamme ja toteuttaessamme toimimme omistajakuntiemme etujen mukaisesti ja palvelujemme ensisijainen tarkoitus on tuottaa jätehuollon kokonaiskustannuksia säästäviä palveluja. Pidämme meiltä tilatun palvelun kustannustehokkuutta ja korkeaa laatua erittäin tärkeänä. Hinnan muodostaminen ja erittely tehdään mahdollisimman läpinäkyväksi ja selkeäksi.