Valitse sivu

Tilattavat ja tulostettavat materiaalit

Puhelinvaihde

Telephone exchange


Kiinteistön jätehuolto

Customer service

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

Sorting advice

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Selkeiden lajitteluohjeiden avulla lajittelu on helppoa. Jätekatos- ja lajittelutaulut sekä jäteastiatarrat viimeistelevät jätetilan ilmeen. Lajitteluohjeita voi myös tulostaa kaikkien nähtäville esimerkiksi taloyhtiön rappukäytävään ja muihin yleisiin tiloihin. Tulostettuja lajitteluohjeita voi myös hyödyntää erilaisissa opetustilanteissa päiväkodeilla ja kouluilla.

HUOM! IE-selain ei tue tätä sivua. Käytäthän sivun katseluun jotain muuta selainta.

Tulostettavat jätekatos- ja lajittelutaulut

Tulosta jätekatos- ja lajittelutaulut alla olevista linkeistä. Kiinteistön jätetilaan laitettavia jätekatostauluja voit tilata myös Asiakasnetissämme tai neuvonnaltamme puh. 075 753 0011 tai neuvonta[at]kiertokapula.fi. Tilattavia materiaaleja voit myös noutaa toimipisteistämme sopimalla noudosta neuvonnan kanssa.

Jäteastiatarrat

Tilaa tarrat jätetilan jäteastioihin Asiakasnetissämme tai neuvonnaltamme puh. 075 753 0011 tai neuvonta[at]kiertokapula.fi. Tarroja voit myös noutaa toimipisteistämme sopimalla noudosta neuvonnan kanssa. Jäteastiatarrat (21×21 cm) ovat säänkestävää PVC-muovia, jolloin ne kestävät ulkokäytössäkin. Emme toimita jäteastiatarroja sisätiloissa sijaitseviin lajittelupisteisiin.

Joulurappulaput