Valitse sivu

Tapahtumakalenteri

Puhelinvaihde 8.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00


Kiinteistön jätehuolto 8.00 - 18.00

Customer service 8.00 - 18.00

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta 8.00 - 15.00

Sorting advice 8.00 - 15.00

neuvonta@kiertokapula.fi

Perusmaksuasiat 8.00 - 20.00

perusmaksu@kiertokapula.fi

Kiertokapula järjestää neuvonta- ja seminaaritilaisuuksia sekä verkossa että paikan päällä. Lisäksi ympäristökouluttajamme kiertävät toimialueemme eri tapahtumissa kertomassa jätehuoltoon liittyvistä asioista. Tältä sivulta löydät ne verkko- tai lähitapahtumat, joissa olemme mukana tai joita olemme itse toteuttamassa. Osallistu tai tule moikkaamaan meitä:

Kiertokapula tavattavissa Nurmijärven Kirkonkylällä

Kiertokapulan ympäristökouluttaja ja palveluneuvojat vastaavat kysymyksiisi jätehuollosta Nurmijärven Kirkonkylän kirjastolla. Poikkea paikalle tutustumaan ja osallistumaan arvontaan, jossa palkintona BioProffa-biojätteen keräysastia.

Find out more »
Nurmijärven Kirkonkylän kirjasto, Punamullantie 1
Nurmijärvi,
+ Google Map

Kiertokapula tavattavissa Nurmijärven Klaukkalan kirjastolla

Kiertokapulan ympäristökouluttaja ja palveluneuvojat vastaavat kysymyksiisi jätehuollosta Nurmijärven Klaukkalan kirjastolla. Poikkea paikalle tutustumaan ja osallistumaan arvontaan, jossa palkintona BioProffa-biojätteen keräysastia.

Find out more »
Nurmijärven Klaukkalan kirjasto, Kuonomäentie 2
Nurmijärvi,
+ Google Map

Kestävän elämäntavan messut

Tervetuloa neuvontapisteellemme Järvenpäähän Kestävän elämän messuille kuulemaan ajankohtaiset lajitteluvinkit ja saamaan tietoa jätehuollon muutoksista. Pisteellämme voit osallistua BioProffa-biokeräysastian arvontaan.

Find out more »
Järvenpää-talo, Hallintokatu 4
Järvenpää,
+ Google Map

Kiertokapula tavattavissa Rajamäen uimahallilla

Kiertokapulan ympäristökouluttaja ja palveluneuvojat vastaavat kysymyksiisi jätehuollosta Nurmijärven Rajamäen uimahallilla. Poikkea paikalle tutustumaan ja osallistumaan arvontaan, jossa palkintona BioProffa-biojätteen keräysastia.

Find out more »
Rajamäen uimahalli, Kuntolanpolku 1
Rajamäki,
+ Google Map

Kiertokapula tavattavissa Teamsin välityksellä: Nurmijärven jätehuolto

Kiertokapulan ympäristökouluttajat kertovat jätehuollon muutoksesta ja vastaavat kysymyksiisi liittyen jätehuollon ajankohtaisiin asioihin Nurmijärvellä. Tapahtuma toteutetaan Teamsin-välityksellä. Halutessasi voit lähettää aiheeseen liittyviä kysymyksiä etukäteen osoitteeseen neuvonta@kiertokapula.fi Kokoukseen voi liittyä tämän linkin […]

Find out more »

Menneet tapahtumat

Ympäristökouluttajat tavattavissa Keravan kirjastolla

Tervetuloa neuvontapisteellemme Keravan kirjastolle 29.10. klo 11.00-15.00 kuulemaan ajankohtaiset lajitteluvinkit ja saamaan tietoa jätehuollon muutoksista. Jaamme pisteellämme heijastimia, sekä voit osallistua biokeräysastian arvontaan.

Find out more »
Keravan kirjasto, Paasikivenkatu 12
Kerava,
+ Google Map

Syksyn ympäristöpäivä

Olemme mukana Hyrian järjestämässä ympäristöpäivässä. Tapahtuma kutsuu ajankohtaisten teemojen äärelle. Osallistu paikan päällä Hyvinkään lukio Kipinässä tai seuraa livelähetystä verkossa! Lisätietoja tapahtumasta Hyrian sivuilla. Ohjelmassa 12.00 Avauspuhe Markku Nieminen, Hyvinkään […]

Find out more »
Hyvinkään lukio Kipinä, auditorio, Kenkätehtaankatu 1, Hyvinkää, Kenkätehtaankatu 1
Hyvinkää,
+ Google Map

Avoimet ovet Hyvinkään Kapulassa

Tervetuloa tutustumaan jätteidenkäsittelyalueen toimintaan. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua ohjatulla kierroksella siihen, miten jätteet hyödynnetään ja millainen kokonaisuus jätteidenkäsittelyalue on. Neuvontapisteellä on myös mahdollista kysyä jätehuollon ajankohtaisista asioista, kuten kotien jäteastiatyhjennyksiin […]

Find out more »
Kapula, Kapulasillantie 2
Hyvinkää,
+ Google Map

Kotonamessut

Tervetuloa neuvontapisteellemme Kotonamessuille 1.–2.10. kuulemaan ajankohtaiset lajitteluvinkit ja saamaan tietoa jätehuollon muutoksista. Olemme paikalla lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Pisteellämme voit osallistua biokeräysastioiden arvontaan.

Find out more »
Loimua Areena, Härkätie 17
Hämeenlinna, 13600
+ Google Map

Kompostointikoulutus

Järjestämme kompostointikoulutuksen tiistaina 20.9.2022 klo 18–19.30 Teamsin välityksellä. Annamme koulutuksessa vinkkejä kompostorin hankintaan, kompostoinnin aloittamiseen ja ongelmatilanteisiin. Koulutus sopii jo pidempään kompostointia harrastaneille, kompostoinnin aloittamista suunnitteleville ja juuri kompostoinnin aloittaneille. […]

Find out more »

Lista täydentyy sitä mukaa, kun saamme varmistuksen eri tilaisuuksien aikatauluista ja toteutumisesta. Vierailemme kaikissa toimialueemme kunnissa.

Entä haluaisitko meidät mukaan tapahtumaasi? Tapahtumavinkit otetaan vastaan numerossa 075 753 0011.