Valitse sivu

Tapahtumakalenteri

Puhelinvaihde

Telephone exchange


Kiinteistön jätehuolto

Customer service

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

Sorting advice

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Kiertokapula järjestää neuvonta- ja seminaaritilaisuuksia sekä verkossa että paikan päällä. Lisäksi ympäristökouluttajamme kiertävät toimialueemme eri tapahtumissa kertomassa jätehuoltoon liittyvistä asioista. Tältä sivulta löydät ne verkko- tai lähitapahtumat, joissa olemme mukana tai joita olemme itse toteuttamassa. Osallistu tai tule moikkaamaan meitä:

Kompostointikoulutus

Järjestämme kompostointikoulutuksen torstaina 28.10. klo 18–19.30 Teamsissa. Koulutuksessa käymme läpi kompostoijan syystyöt ja kerromme vinkit kompostorin talvihoitoon. Koulutus sopii jo pidempään kompostointia harrastaneille, kompostoinnin aloittamista suunnitteleville ja erityisesti kompostoinnin kevään […]

Lue lisää »

Voi Hyvin -messut

Tervetuloa neuvontapisteellemme Voi Hyvin -messuille! Tule poimimaan ajankohtaiset lajitteluvinkit ja kyselemään jätehuollosta. Teltallamme pääset kokeilemaan lajittelutaitosi osallistumalla hauskaan lajittelukisaan. Voi Hyvin -messut avoinna: la  30.10. klo 10.00-17.00 su 31.10. klo […]

Lue lisää »
Loimua Areena, Härkätie 17
Hämeenlinna, 13600
+ Google Map

Menneet tapahtumat

Hyrylän Omakotipäivä

Tervetuloa neuvontapisteellemme Hyrylän Omakotipäivään! Tule poimimaan ajankohtaiset lajitteluvinkit ja kyselemään jätehuollosta. Teltallamme pääset kokeilemaan lajittelutaitosi osallistumalla hauskaan lajittelukisaan.

Lue lisää »
Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula, Koskelantie 4
Tuusula,
+ Google Map

Kiertokapulan ympäristökouluttajat tavattavissa Keravalla

Kiertokapulan ympäristökouluttajat ovat tavattavissa K-Market Ahjontorin pihassa. Tervetuloa kyselemään jätehuollosta ja lajittelusta.

Lue lisää »
K-Market Ahjontori, Ratatie 24
Kerava,
+ Google Map

Kiertokapulan ympäristökouluttajat tavattavissa Hyvinkäällä

Kiertokapulan ympäristökouluttajat ovat tavattavissa K-Supermarket Vieremän pihassa. Tervetuloa kyselemään jätehuollosta ja lajittelusta.

Lue lisää »
K-Supermarket Vieremä, Riihimäenkatu 10
Hyvinkää,
+ Google Map

Vanajavesikeskuksen itämeripäivä

Tervetuloa pisteellemme Itämeripäivään! Jätehuollon ajankohtaisten asioiden, kierrätysvinkkien ja muoviaiheisen arvonnan lisäksi voit testata lajittelutaitosi leikkimielisessä kisailuissa. Teltallamme on lisäksi lapsille ja lapsenmielisille lajitteluaiheinen ongintaleikki.

Lue lisää »
Perttulantie 8, Hämeenlinna,

Kiertokapulan ympäristökouluttajat tavattavissa Riihimäessä

Kiertokapulan ympäristökouluttajat ovat tavattavissa Riihimäen Prisman pihassa. Tervetuloa kyselemään jätehuollosta ja lajittelusta.

Lue lisää »
Prisma Riihimäki, Voimalankatu 2
Riihimäki,
+ Google Map

Lista täydentyy sitä mukaa, kun saamme varmistuksen eri tilaisuuksien aikatauluista ja toteutumisesta. Vierailemme kaikissa toimialueemme kunnissa.

Entä haluaisitko meidät mukaan tapahtumaasi? Tapahtumavinkit otetaan vastaan numerossa 075 753 0011.