Valitse sivu

Ura Kiertokapulalla

Puhelinvaihde

075 753 0000 (pvm/mpm)


Kiinteistön jätehuolto

075 753 0010

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

075 753 0011

neuvonta@kiertokapula.fi

Palaute tai ympäristöhavainto

Muut yhteystiedot

Työskentelemme hyvän ja terveellisen ympäristön parhaaksi. Tällä hetkellä meillä on noin 90 osaajaa niin asiakaspalvelutehtävissä kuin erilaisissa teknisen ja kaupallisen alan asiantuntija- ja hallintotehtävissä.

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on tärkein voimavaramme. Alamme edelläkävijyys velvoittaa meitä jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja luomaan siten myös henkilöstöllemme mahdollisuuksia kehittyä tehtävissään.

Nyt meillä on haussa Hämeenlinnan tai Hyvinkään toimipisteeseemme reipas, tarkka ja asiakaspalveluhenkinen

Assistentti, asiakastietokantojen ylläpitoon

Tehtävä liittyy Kiertokapulan toiminta-alueella tapahtuvaan jätehuollon perusmaksun käyttöönottoon, joka tapahtuu vuoden 2022 alusta. Perusmaksun käyttöönottoon sisältyy merkittävä asiakastietokannan päivityshanke, jonka parissa tulisit meillä työskentelemään osana projektitiimiämme. Tehtävä on määräaikainen ja arvioimme sen kestävän syksyyn 2022. Tehtävää on mahdollistaa hoitaa Hämeenlinnan tai Hyvinkään toimipisteistämme ja myöhemmin osittain myös etätyönä.
Lue lisää tehtävästä.Jos haluaisit liittyä joukkoomme, mutta avoimissa työpaikoissa ei juuri nyt ole sinulle sopivaa työtä, kerro osaamisestasi meille täyttämällä avoin työhakemus. Vaikka meillä ei juuri tällä hetkellä olisikaan avoimia työpaikkoja, otamme sinuun yhteyttä, jos sinulle sopiva tehtävä avautuu haettavaksi.

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle