Valitse sivu

Perusmaksu on vuosimaksu, joka tulee kaikille kiinteistöille, myös vapaa-ajan asunnoille. Perusmaksu näkyy laskussa jaettuna jokaiselle kuukaudelle omana rivinään. Esim. vakituiselle asuinkiinteistölle perusmaksu on 2,60 €/kk (yht. 31,20 €/vuosi) ja vapaa-ajan asunnolle 1,30 €/kk (yht. 15,60 €/vuosi). Perusmaksusta voit lukea lisää täältä https://www.kiertokapula.fi/kiinteiston-jatehuolto/jatehuollon-perusmaksu/.

Vapaa-ajan-asunnon perusmaksulasku saattaa tulla kotiosoitteesi jäteastiatyhjennyslaskun yhteydessä. Perusmaksua laskutetaan myös niistä kiinteistöistä, joissa jäteastiaa ei ole. Myös siis tyhjillään olevista taloista ja kimppa-astiaa käyttävistä vapaa-ajanasunnoista maksetaan perusmaksua.

Nurmijärveläisille perusmaksulasku on tullut viime vuonna omana laskunaan, mutta nyt se tulee jäteastiamaksun yhteydessä ja perusmaksu on jaettu riveille näkymään kuukausittain.

Terveisiä asiakaspalvelusta

Puolivuosittain laskutettaville asiakkaillemme on lähetetty heinäkuussa laskut. Laskujen määrä on valtava ja laskutuksesta nousseet kysymykset jonouttavat asiakaspalveluamme. Ruuhkan minimoimiseksi ja varmistaaksemme, että kiireellisemmät asiakkaat saavat asiansa hoidettua mahdollisimman nopeasti, toivomme seuraavaa:

1. Kiireettömät asiat kannattaa hoitaa sähköisiä kanavia hyödyntäen. Yhteystietomuutokset, omistajamuutokset, astian tyhjennyspäivän tarkistukset yms. on helpointa hoitaa Asiakasnetin kautta. Jos laskulla on jokin pienempi virhe, suosittelemme maksamaan laskun ja laittamaan meille korjauspyynnön sähköpostilla asiakaspalvelu@kiertokapula.fi. Hyvitämme virheet seuraavalle laskulle.

2. Mikäli asiasi on kiireinen, soitathan asiakaspalveluumme puh. 075 753 0000 (ma-pe klo 9-15). Puheluvalikossa on viisi eri linjaa, joista ensimmäinen on tarkoitettu henkilöasiakkaille. Valitsemalla valikon kaksi (2), voit hoitaa laskutukseen liittyviä asioita (perusmaksu, laskun sisältö, laskun maksaminen).
Muistathan myös hyödyntää takaisinsoittopalvelua!